Kevlarsoul

Min blogg om tips och rekommendationer

Dörrar

- Posted in Tjänster by

Nya dörrar på ingång

Att fixa till hemma blev verkligen en trend under Covid 19. Företag som säljer byggmaterial går som tåget och alla som säljer saker till huset ökar sin omsättning.

Jag har spenderat mycket tid hemma sedan mars 2020 och arbetat hemifrån. Jag har alltid varit intresserad av hur jag har det hemma och runt huset men de senaste 12 månaderna så har jag blivit ännu mer medveten om hur det ser ut hemma.

Vi bor i ett funkishus och en sak jag har insett är att vi behöver byta dörrar. Det är primärt innerdörrarna jag vill byta ut men även ytterdörren ligger i skottlinjen för att bytas ut.

Jag gillar att bo i funkishus och jag gillar estetiken men som med allting i livet så slits saker och ting ut och våra innerdörrar har sett sina bästa dagar kan jag säga.

Eftersom jag vill ha de snyggt hemma och känna att man blir glad när man kommer hem så har jag varit på jakt efter nya dörrar som passar in huset och som passar min smak.

Jag vill ha en snygg dörr som håller i många år, jag är inte ett stort fan av ”slit och släng-kulturen”.

Efter att ha googlat både länge och väl så hittade jag ett svenskt företag som heter Ekstrands som som tillverkar dörrar i Sverige.

Det är inte många företag idag som säljer dörrar som har tillverkningen i Sverige, det mesta tillverkas väl i Kina idag.

Jag hittade en vit dörr som passar bra in med övriga inredningen i huset och som har en tysk låskista. Om du inte vet vad det är så får du googla för jag orkar inte förklara det men låt oss bara slå fast att det är bra saker.

De har ett samarbete med en byggfirma här i stan så jag har bokat in så att de ska komma ut och titta och komma med råd om vilken typ av dörr jag behöver. Och går det bra så kommer jag nog att beställa nya dörrar.

Vackra dörrar från Ekstrands